HOME
Services

GULVBEHANDLING
ACM DANMARK Beskæftiger sig med alt indenfor gulve og gulvbehandling og udfører arbejde for enhver. Vi udfører arbejde i hjemmet, på trapper, i butikker, i nybyggerier og offentlige miljøer som f.eks. kontorer og klasseværelser.

ERHVERV RENGØRING
På et kontor skal der gøres ordentligt rent - dels pga. hygiejnen men også så at medarbejderne føler sig godt tilpas og derved yder mere. Derfor er ACM DANMARK den rigtige partner, når det handler om kontorrengøring.

INDUSTRI- OG BYGGEPLADSSERVICE
Effektiv rengøring tilpasset industriens krav. Og vi kender så godt som nogen, de krav, industriens virksomheder stiller til rengøring. Vi har allerede været vidt omkring, både geografisk og fagligt. Nok til at vide, at kvalitet og service til tiden og den rigtige pris, er ultimative krav.

Vi kan tilbyde din virksomhed individuel rengøringsløsning. En rengøring, der ugen igennem veksler mellem let- og grundig rengøring – alt efter lokalernes anvendelse og belastning.

En rengøring, der udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Vi er et firma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris. Hos ACM DANMARK   vil du opleve et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid.

 

RING NU OG FÅ EN GODT TILBUD!

4230 4432 eller 5382 9494


Home          |         Profil          |         Services          |         Referencer          |         Rengøringstips          |         Kontakt os
ACM DANMARK HAVEBO 10 DK-2500 Valby Tlf.: 4230 4432 eller 5382 9494  cvr.: 29998507